Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Statie Meteo Search Results | Garajul pretului convenabil
Esti aici: Home » Statie Meteo

Rezultate pentru 'Statie Meteo'

  • Produse:
  • 1 la 10 din 165
Redefineste cautarea
Categoria Interval de pret
Termometre De Camera Koch Statie meteo fara fir Koch Meteo Basic 12307   Koch Meteo Basic masoara temperatura si umiditatea in interior si in exterior.   Senzorul pentru exterior functioneaza fara fir pe o distanta de maxim 30 metri.   Ceas Atomic cu fixare automata.   Functia MIN - MAX (cu posibilitate de resetare valori) stocheaza in memorie cele mai mici si cele mai mari valori ale temperaturii si umiditatii inregistrate.   Caracteristici si functii:   Minim-Maxim pentru umiditate si temperatura;pictograme statie meteo Indicator de tendinta pentru umiditate (crestere, constant, scadere) separat pentru interior si exterior; Ceas radio atomic; Indicator pt. fazele lunii; Indicator pentru rasarit; Indicator pt. tendinta vremii; Cronometru; Alarma cu functie snooze; Data; Calendar.   Statia Koch Meteo Basic afiseaza iconite pentru a indica tendinta vremii:   Vreme insorita; Cer partial inorat; Cer inorat; Vreme ploioasa; Furtuna.   Temperatura se poate afisa in oC sau oF.   Unitatea baza functioneaza cu 3 baterii AAA 1,5 V.   Unitatea senzor exterior functioneaza cu 2 baterii AAA 1,5 V.   Koch Meteo Basic poate fi asezata pe birou sau agatata pe perete.   Statia meteo Koch Meteo Basic este in garantie timp de 2 ani.   Domenii de masurare:   Temperatura interioara 0 - 50 oC; Temperatura exterioara -20 - 60 oC; Umiditate interioara 20-90 %; Umiditate exterioara 20-90 %.   Continutul pachetului: Statie meteo Koch Meteo Basic, senzor exterior fara fir, manual de utilizare in lb. romana, engleza, germana, italiana si franceza, certificat de garantie (2 ani).
Termometre De Camera Koch Statie meteo Koch Meteo Easy 12407   Koch Meteo Easy este dotata cu Ceas Atomic cu fixare automata.   Functia MIN - MAX (cu posibilitate de resetare valori) stocheaza in memorie cele mai mici si cele mai mari valori ale temperaturii si umiditatii inregistrate.   Caracteristici si functii:   Minim-Maxim pentru umiditate si temperatura; Ceas radio atomic; Indicator pt. tendinta vremii; Cronometru; Alarma cu functie snooze; Data; Calendar; Indicator zi saptamana. Statia Koch Meteo Easy afiseaza iconite pentru a indica tendinta vremii:   Vreme insorita; Cer partial inorat; Cer inorat; Vreme ploioasa; Furtuna. Temperatura se poate afisa in oC sau oF.   Unitatea baza functioneaza cu 1 baterie AA 1,5 V.   Koch Meteo Basic poate fi asezata pe birou sau agatata pe perete.   Statia meteo Koch Meteo Basic este in garantie timp de 2 ani.   Domeniul de masurare: temperatura 0-50 oC, umiditate 20-90 %.   Continutul pachetului: Statie meteo Koch Meteo Easy, manual de utilizare in lb. romana, engleza, germana, italiana si franceza, certificat de garantie (2 ani).
Statii Meteo Bresser Statia meteo Temeotrend Sunny ofera o multime de informatii utile si are un design elegant ce se potriveste oriunde. Pe ecranul subtire a statiei meteo, langa temperatura si umiditatea interioara, afiseaza prognoza meteo pe urmatoarele 6 ore, fiind indicata prin 4 simboluri (senin, parital insorit, innorat, ploaia). Aditional, timpul si data impreuna cu zilele de lucru, sunt setate si afisate automat prin semnal radio. Un alt avantaj este alarma integrata cu modul de amanare, ceea ce face statia meteo Temeotrend Suny un dispozitiv 2 in 1. La ora prestabilita a alarmei, suna tonul de alarma si variaza in functie de timp. Alarma poate fi pusa pe pauza pentru 5 minute (mod snooze) sau oprit prin apasarea butonului. Statia meteo vine in pachet cu un senzor extern wireless, ce transmite informatiile despre temperatura catre statia meteo. Statia meteo suporta pana la 3 senzori externi simultani.
Termometre De Camera Hama Statie meteorologica Hama EWS-380 cu senzor de exterior Gama de statii meteo digitale de la Hama include unsenzor pentru afara care aduna date despre vremea de afara si le transmite la statia de baza din interior unde informatiile pot fi vazute pe ecranul LCD cu lumina de fundal albastra. Aceasta statie meteo speciala, de culoare neagra si argintie, este un set care include o statie de baza si un senzor fara fir pentru afara cu o raza de 60 de metri si 433 MHz. Este folosita pentru observare meteo digitala si pentru afisarea orei, a zilei saptamanii si a datei si poate fi montat pe un perete sau de sine statator in functie de preferinte. Barometrul interior, care masoara presiunea atmosferica, prezinta o prognoza meteo cu simboluri (ploios, furtuna, innorat, usor innorat, insorit), precum si o afisare a tendintei acesteia (de crestere, de stationare, de scadere). Higrometrul masoaraa umiditatea aerului in interior si in exterior, de la 25 la 99%, afisand si tendintele. Termometrele masoara temperatura din interior si pe cea din exterior in grade Celsius sau Fahrenheit cu o gama de la -20°C pana la +60°C (-4°F pana la 140°F) atat pentru interior, cat si pentru exterior. In plus, are functia de memorare a tempetaturii maxime/minime. In acelasi timp, unitatea poate afisa ora, data si ziua din saptamana in sapte limbi la alegere (germana, engleza, franceza, spaniola, italiana, suedeza, olandeza), si ora in format cu 12 ore sau cu 24 de ore. In plus, ceasul este un ceas cu radio DCF care se adapteaza automat la ora din orice zona a lumii, iar functia ceasului va permite sa fixati o alarma. Dispozitivul este alimentat cu baterii 6 x AA Mignon care sunt incluse in pachet. Fiti cu un pas inaintea vremii cu aceasta statie meteo de foarte buna calitate de la Hama! • Afisare Prognoza • Informatii meteorologice pentru temperatura, presiunea barometrica si umiditate • Afisare temperatura si umiditatea interioara / exterioara • Zone informatie meteo locale • Raza de operare pana la 30 m • Posibilitatea de montare pe perete • Indici afisaj: Temperatura, umiditate, barometru • Dimensiuni: 183 x 87 x 27 mm
Statii Meteo Celestron Statie meteo HomeCast Deluxe Celestron 47023 cu acesta puteti sa urmati starea vremii cu ajutorul barometrului inclus. Ecranul statiei afiseaza informatii despre temperatura la exterior si interior. Reciver-ul poate primi informatii de la 3 senzori diferiti. Cu ajutorul higrometrului inclus se poate masura umiditatea exterioara si interioara. Aceasta statie meteo mai ofera informatii despre fazele lunii sau preseiunea relativa a aerului. Poate memora minimurile si maximile de temperatura si umiditate inregistrate. Realizarea observatiilor astronomice, dar si alte activitati in aer liber depinde de starea vremii: absenta norilor, umiditatea scazuta, absenta vanturilor puternice. Avantajul unei statii meteo proprie este ca puteti sa aflati prognoza meteo din locatia dumneavoastra, care face sa fie mai exacta deoarece tine cont de conditiile de teren si meteorologice ale locului in care este amplasata, ceea ce nu poate face institutele de cercetare a vremi.
Termometre De Camera Koch Statie meteo Koch 59500 Statia meteo Koch contine un termometru cu alcool si un cadran asezate pe suport de lemn. Koch 59500 masoara temperatura ambientala si umiditatea aerului. Statia meteo analogica Koch functioneaza fara baterii. Domeniul de masurare: Termometru -40 ... +50 °C si -40 ... +120 °F; Higrometru 20 ... 98 %. Cadranele sunt fixate pe un suport din lemn de pin. Statia meteo Koch este in garantie timp de 2 ani. Dimensiuni: 33.6 x 10.6 x 3.2 cm Continutul pachetului: Statie meteo analogica Koch, diblu pentru fixare in perete, manual de utilizare, certificat de garantie (2 ani).
Termometre De Camera Koch Statie meteo Koch 59600   Statia meteo Koch contine trei cadrane asezate pe suport din aluminiu:   un cadran care indica temperatura; un barometru ce indica presiunea aerului; un higrometru ce indica umiditatea aerului. Statia meteo analogica Koch functioneaza fara baterii.   Domeniul de masurare: Termometru -20 ... +50 °C; Barometru 96 ... 106 kPa; Higrometru 20 ... 98 %. Cadranele sunt fixate pe un suport din aluminiu, care se poate aseza pe perete.   Statia meteo Koch este in garantie timp de 2 ani.   Dimensiuni: 28 x 9.7 x 3.1 cm.   Pachetul contine si un diblu pentru fixare pe perete.   Continutul pachetului: Statie meteo analogica Koch, manual de utilizare, certificat de garantie (2 ani), diblu pentru fixare pe perete.
Gradina Si Exterior Statia meteo mobila pentru gradina este potrivita pentru a verifica conditiile meteo curente. Cu o inaltime totala de 145 cm., statia meteo are 4 functii. Ea poate fi instalata usor in gradina sau intr-un ghiveci etc., cu ajutorul tijei de plastic incluse. Daca doriti sa asigurati statia impotriva vanturilor mai puternice, puteti folosi o tija suplimentara (neinclusa). Termometrul are aproximativ 38 cm lungime fiind prevazut cu scara in grade Celsius sau Fahrenheit (-40-50) grade Celsius. Indicatoarele pentru vand sunt confectionate din plastic.

Statie meteo pentru incepatori.


Caracteristici:

Statie meteo pentru gradina cu instrumente analogice;

4 functii;

Termometru mare (° C și ° F), la -40 ° C la + 50 ° C

Pluviometru (mm și inch), de la 0 la 100 mm

Afisaj direcția vantului

Afisaj Viteza vantului

Cifre mari pentru o citire usoară

Material: plastic

Inaltime: 145 cm


Este inclus un termometru mare (° C si ° F), un pluviometru (mm si inch), un indicator de direcție a vântului si un indicator de viteză a vântului.
Statii Meteo Celestron Statie meteo HomeCast Celestron 47021 este o statie multi-functionala care transmite date despre vreme in timp real. Aceasta afiseaza temperatura exterioara si interioara in grade Celsius sau Fahrenheit. Reciver-ul poate indica informatii despre presiunea atmosferica sau despre evolutia temperaturii. Statia poate sa mai ofere informatii despre conditiile meteo de afara printr-o iconita animata: soare, ploaie, nori, gheata/zapada. Este un accesoriu foarte util care va spune exact daca trebuie sa luati sau nu umbrela. Statie meteo HomeCast Celestron 47021 include un senzor extern care transmite semnale radio catre reciver pana la o distanta de 30 m. Reciver-ul poate sa primeasca semnale de la 3 senzori diferiti. Aceasta detine suporturi pentru a putea fi asezat pe masa sau pentru a fi montat pe un perete.
Termometre De Camera Hama Statie meteo Hama EWS-280 - ca sa stiti cum va fi vremeaHama EWS-280 este un set alcatuit din doua componete care include statia meteo propriu-zisa si senzorul pentru exterior. Statia dispune de un display de mari dimensiuni, pentru ca dvs. sa puteti citi cu usurinta informatiile afisate. Pe ecran puteti citi informatii cu privire la data calendaristica, ora care se ajusteaza in mod automat, cat si temperaturile interioara si exterioara. De asemenea, statia meteo afiseaza grafic si prognoza meteo, plus trendul de racire sau incalzire a vremii. • Posibilitate de fixare in perete • Afisare a zilei din saptamana (7 limbi: germana, engleza, spaniola, italiana, franceza, suedeza, olandeza) • Poate fi conectat un senzor de exterior • Centru de progrozare a vremii cu simboluri • Termometru: Temperatura poate fi afisata in Celsius sau Fahrenheit • Barometru: Afisarea tendintei presiunii atmosferice • Functia ceasului/calendarului/alarmei: Ceas DFC, controlat prin radio • Poate fi selectat formatul 12/24 h, Afisare a zilei din saptamana si a datei • Functie de alarma • Intervalul de masurare in interior: -20C - +60C • Interval de masurare in exterior: -20C - +60C • Numar de baterii senzor de exterior: 2 • Numar de baterii statie: 2 • Baterii senzor de exterior: Mignon AA • Baterii statie: Mignon AA • Distanta pana la senzorul radio de exterior: 30 m • Culoare: Negru/Argintiu • Dimensiuni: 87 x 184 x 27 mm  
  • Produse:
  • 1 la 10 din 165

Ultimele stiri