Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Husa Telefon Search Results | Garajul pretului convenabil
Esti aici: Home » Husa Telefon

Rezultate pentru 'Husa Telefon'

  • Produse:
  • 1 la 10 din 553
Redefineste cautarea
Categoria Interval de pret
Huse Telefoane Devia Husa rezistenta la apa Devia pentru smartphone este ideala pentru vacantele la mare si nu numai. Daca ti-ai dorit sa faci fotografii sau sa filmezi sub apa, acum poti face acest lucru cu ajutorul husei multifunctionale Devia. Filmeaza aventurile acvatice ale familiei tale cu noua husa rezistenta la apa Devia in siguranta deplina. Daca se intampla sa fi apelat in timp ce faci fotografii, poti raspunde si vorbi ca de obicei. Sunetul nu va fi afectat. Poti conecta si castile la telefon direct din husa cu ajutorul trans-adaptorului de jack 3.5mm al husei. Acesta are un cablu audio cu jack 3.5mm in interior care se cupleaza la telefon iar castile se conecteza la mufa jack 3.5mm din exteriorul husei.   Mai mult, dupa ce ai terminat scufundarile si ai chef sa alergi un pic pe plaja poti transforma husa subacvatica in armband cu ajutorul curelei elastice din dotare. Husa este dispusa si cu o curea pentru incheietura mainii ca sa nu risti sa-ti pierzi smartphoneul prin apa. Se inchide 100% ermetic - nu iese si nu intra nici macar aer cand este inchisa.  Husa este compatibila cu smartphone-uri de pana la 5.5 inci.   Caracteristici: - husa, subacvatica, rezistenta la apa, waterproof - armband - adaptor audio jack 3.5mm pentru casti - asigura protectie integrala impotriva zgarieturilor accidentale - Rezista pana la 30 m - fotografie/filmare clara - poti prelua apeluri in timp ce telefonul e in husa - posibilitate prindere pe brat cu curea elastica - compatibilitate:  universala (maxim 5.5 inci) - culoare: albastra   Instructiuni de folosire: 1. Deschide husa, introdu un servetel inauntru, inchide husa si scufunda telefonul in apa timp de cateva momente timp in care poti apasa usor husa pentru a verifica daca sunt scapari de aer. 2. Daca nu ies bule, husa este inchisa 100% etans. Scoate husa din apa, sterge apa ramasa si deschide husa. Daca servetelul e uscat, poti incepe aventura! 3. Evita zgarieturile, loviturile puternice si ai grija sa nu intepi din greseala husa. 4. Nu folosi husa la temperaturi de peste 45 grade 5. Dupa ce o folosesti, lasa husa deschisa la aer pentru a se evapora condensul.
Huse Telefoane Devia Husa rezistenta la apa Devia pentru smartphone este ideala pentru vacantele la mare si nu numai. Daca ti-ai dorit sa faci fotografii sau sa filmezi sub apa, acum poti face acest lucru cu ajutorul husei multifunctionale Devia. Filmeaza aventurile acvatice ale familiei tale cu noua husa rezistenta la apa Devia in siguranta deplina. Daca se intampla sa fi apelat in timp ce faci fotografii, poti raspunde si vorbi ca de obicei. Sunetul nu va fi afectat. Poti conecta si castile la telefon direct din husa cu ajutorul trans-adaptorului de jack 3.5mm al husei. Acesta are un cablu audio cu jack 3.5mm in interior care se cupleaza la telefon iar castile se conecteza la mufa jack 3.5mm din exteriorul husei.   Mai mult, dupa ce ai terminat scufundarile si ai chef sa alergi un pic pe plaja poti transforma husa subacvatica in armband cu ajutorul curelei elastice din dotare. Husa este dispusa si cu o curea pentru incheietura mainii ca sa nu risti sa-ti pierzi smartphoneul prin apa. Se inchide 100% ermetic - nu iese si nu intra nici macar aer cand este inchisa.  Husa este compatibila cu smartphone-uri de pana la 5.5 inci.   Caracteristici: - husa, subacvatica, rezistenta la apa, waterproof - armband - adaptor audio jack 3.5mm pentru casti - asigura protectie integrala impotriva zgarieturilor accidentale - Rezista pana la 30 m - fotografie/filmare clara - poti prelua apeluri in timp ce telefonul e in husa - posibilitate prindere pe brat cu curea elastica - compatibilitate:  universala (maxim 5.5 inci) - culoare: verde   Instructiuni de folosire: 1. Deschide husa, introdu un servetel inauntru, inchide husa si scufunda telefonul in apa timp de cateva momente timp in care poti apasa usor husa pentru a verifica daca sunt scapari de aer. 2. Daca nu ies bule, husa este inchisa 100% etans. Scoate husa din apa, sterge apa ramasa si deschide husa. Daca servetelul e uscat, poti incepe aventura! 3. Evita zgarieturile, loviturile puternice si ai grija sa nu intepi din greseala husa. 4. Nu folosi husa la temperaturi de peste 45 grade 5. Dupa ce o folosesti, lasa husa deschisa la aer pentru a se evapora condensul.
Huse Telefoane Devia Husa rezistenta la apa Devia pentru smartphone este ideala pentru vacantele la mare si nu numai. Daca ti-ai dorit sa faci fotografii sau sa filmezi sub apa, acum poti face acest lucru cu ajutorul husei multifunctionale Devia. Filmeaza aventurile acvatice ale familiei tale cu noua husa rezistenta la apa Devia in siguranta deplina. Daca se intampla sa fi apelat in timp ce faci fotografii, poti raspunde si vorbi ca de obicei. Sunetul nu va fi afectat. Poti conecta si castile la telefon direct din husa cu ajutorul trans-adaptorului de jack 3.5mm al husei. Acesta are un cablu audio cu jack 3.5mm in interior care se cupleaza la telefon iar castile se conecteza la mufa jack 3.5mm din exteriorul husei.   Mai mult, dupa ce ai terminat scufundarile si ai chef sa alergi un pic pe plaja poti transforma husa subacvatica in armband cu ajutorul curelei elastice din dotare. Husa este dispusa si cu o curea pentru incheietura mainii ca sa nu risti sa-ti pierzi smartphoneul prin apa. Se inchide 100% ermetic - nu iese si nu intra nici macar aer cand este inchisa.  Husa este compatibila cu smartphone-uri de pana la 5.5 inci.   Caracteristici: - husa, subacvatica, rezistenta la apa, waterproof - armband - adaptor audio jack 3.5mm pentru casti - asigura protectie integrala impotriva zgarieturilor accidentale - Rezista pana la 30 m - fotografie/filmare clara - poti prelua apeluri in timp ce telefonul e in husa - posibilitate prindere pe brat cu curea elastica - compatibilitate:  universala (maxim 5.5 inci) - culoare: roz Instructiuni de folosire: 1. Deschide husa, introdu un servetel inauntru, inchide husa si scufunda telefonul in apa timp de cateva momente timp in care poti apasa usor husa pentru a verifica daca sunt scapari de aer. 2. Daca nu ies bule, husa este inchisa 100% etans. Scoate husa din apa, sterge apa ramasa si deschide husa. Daca servetelul e uscat, poti incepe aventura! 3. Evita zgarieturile, loviturile puternice si ai grija sa nu intepi din greseala husa. 4. Nu folosi husa la temperaturi de peste 45 grade 5. Dupa ce o folosesti, lasa husa deschisa la aer pentru a se evapora condensul.
Huse Telefoane Benks Husa de protectie pentru iPhone X Benks Pudding, fabricata din termopoliuretan premium de cea ma buna calitate. O husa subtire, care se se potriveste perfect pe telefon, protejandu-l de zgarieturi, praf si socuri.   Husa Benks Pudding pentru iPhone X are un design ultraslim, cu o grosime de doar 0.80 milimetri. Husa pentru iPhone X Benks Brownie + functie stand este o husa subtire, eleganta, fabricata dintr-un policarbonat durabil in timp. Protejeaza integral telefonul contra prafului, zgarieturilor si socurilor.   Husa de protectie pentru iPhone X Benks Pudding este o husa subtire, fabricata dintr-un termopoliuretan premium ce isi pastreaza proprietatile in timp. Protejeaza integral telefonul contra prafului, zgarieturilor si socurilor. Husa de protectie pentru iPhone X Benks Pudding are o textura mata, anti-amprenta si anti-transpiratie, ce asigura o prindere sigura in mana, fara sa alunece.   Husa Benks Pudding pentru iPhone X este flexibila si durabila si se instaleaza extrem de usor pe telefon. Asigura o aderenta buna atunci cand tineti telefonul in mana.   Husa de protectie pentru iPhone X Benks Pudding protejeaza camera foto, fiind putin inaltata in zona lentilei telefonului si ofera acces complet si facil la portul de incarcare, butoanele de volum si cel de pornire.
Huse Telefoane Mmd Husa este fabricata si patentata de cel mai mare producator de huse si accesorii premium din Coreea. Husa este transparenta, compatibila doar cu modelul de Telefon Samsung serie Galaxy S5. Dupa ce ati investit in achizitionarea unui superb Telefon Samsung Galaxy S5 este normal sa-l pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca nou mult timp. Cu toate acestea sansele de a-l deteriora, sparge, zgaria sunt destul de mari. Statistic, din cauza acestor evenimente nedorite, prejudiciul este de zece ori mai frecvent decat furtul sau pierderea unui dispozitiv, iar reparatia telefonului devine foarte costisitoare uneori depasind costurile de achizitie ale terminalului. Achizitia unei Huse va ajuta: - sa protejati carcasa telefonului (pentru ecran trebuie sa cumparati o folie); - sa evitati situatiile neplacute: deteriorare, spargere, zgariere telefon; -sa pastrati in conditii de siguranta pe termen lung si fara costuri suplimentare carcasa telefonului. Husa este fabricata din material TPU(Poliuretan Termoplastic), acopera toata suprafata carcasei telefonului mobil(Smartphone), partile curbe, rotunde, oferindu-i acestuia o protectie maxima la contactul cu diferite suprafete dure, dar si protectie la praf si NU se ingalbeneste dupa un anumit timp. Husa are margini rotunjite, bine definite, se integreaza perfect cu suprafata acoperita, confera un confort la atingerea cu degetul, mana, permite accesul foarte usor la butoanele aparatului. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei Huse, comparativ cu altele, este acela ca pastreaza aspectul original si nealterat al caracteristicilor telefonului: design, culoare, butoane. Caracteristici / Proprietati Husa (Tehnologie Unica, Brevetata) - Materialul TPU oferta transparenta maxima si previne ingalbenirea; - Materialul TPU este flexibil si moale, va permite foarte usor scoaterea si punerea telefonului; - In cazul unui impact cu diferite suprafete va prelua socul si nu il va transmite mai departe terminalului; - Prin ad?ugarea de micro-puncte mici în interiorul husei, o inovatie de mare succes, s-a reusit eliminarea depunderilor de murd?rie ?i a eventualelor depuneri de particule de praf, dar si a apei. Husa, datorita principalului material din care este fabricata (TPU: poliuretan termoplastic -inglobeaza cele mai avansate tehnologii, cele mai rezistente materiale) nu afecteaza functionarea terminalului: Calitate receptie semnal 10, pe o scala de la 1-10; Accesibilitate si Manipulare Butoane 10, pe o scala de la 1-10.
Huse Telefoane Mmd Husa este fabricata si patentata de cel mai mare producator de huse si accesorii premium din Coreea. Husa este transparenta, compatibila doar cu modelul de Telefon Samsung serie Galaxy S6 Edge. Dupa ce ati investit in achizitionarea unui superb Telefon Samsung Galaxy S6 Edge este normal sa-l pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca nou mult timp. Cu toate acestea sansele de a-l deteriora, sparge, zgaria sunt destul de mari. Statistic, din cauza acestor evenimente nedorite, prejudiciul este de zece ori mai frecvent decat furtul sau pierderea unui dispozitiv, iar reparatia telefonului devine foarte costisitoare uneori depasind costurile de achizitie ale terminalului. Achizitia unei Huse va ajuta: - sa protejati carcasa telefonului (pentru ecran trebuie sa cumparati o folie); - sa evitati situatiile neplacute: deteriorare, spargere, zgariere telefon; -sa pastrati in conditii de siguranta pe termen lung si fara costuri suplimentare carcasa telefonului. Husa este fabricata din material TPU(Poliuretan Termoplastic), acopera toata suprafata carcasei telefonului mobil(Smartphone), partile curbe, rotunde, oferindu-i acestuia o protectie maxima la contactul cu diferite suprafete dure, dar si protectie la praf si NU se ingalbeneste dupa un anumit timp. Husa are margini rotunjite, bine definite, se integreaza perfect cu suprafata acoperita, confera un confort la atingerea cu degetul, mana, permite accesul foarte usor la butoanele aparatului. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei Huse, comparativ cu altele, este acela ca pastreaza aspectul original si nealterat al caracteristicilor telefonului: design, culoare, butoane. Caracteristici / Proprietati Husa (Tehnologie Unica, Brevetata) - Materialul TPU oferta transparenta maxima si previne ingalbenirea; - Materialul TPU este flexibil si moale, va permite foarte usor scoaterea si punerea telefonului; - In cazul unui impact cu diferite suprafete va prelua socul si nu il va transmite mai departe terminalului; - Prin ad?ugarea de micro-puncte mici în interiorul husei, o inovatie de mare succes, s-a reusit eliminarea depunderilor de murd?rie ?i a eventualelor depuneri de particule de praf, dar si a apei. Husa, datorita principalului material din care este fabricata (TPU: poliuretan termoplastic -inglobeaza cele mai avansate tehnologii, cele mai rezistente materiale) nu afecteaza functionarea terminalului: Calitate receptie semnal 10, pe o scala de la 1-10; Accesibilitate si Manipulare Butoane 10, pe o scala de la 1-10.
Huse Telefoane Mmd Husa este fabricata si patentata de cel mai mare producator de huse si accesorii premium din Coreea. Husa este transparenta, compatibila doar cu modelul de Telefon Samsung serie Galaxy S7. Dupa ce ati investit in achizitionarea unui superb Telefon Samsung Galaxy S7 este normal sa-l pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca nou mult timp. Cu toate acestea sansele de a-l deteriora, sparge, zgaria sunt destul de mari. Statistic, din cauza acestor evenimente nedorite, prejudiciul este de zece ori mai frecvent decat furtul sau pierderea unui dispozitiv, iar reparatia telefonului devine foarte costisitoare uneori depasind costurile de achizitie ale terminalului. Achizitia unei Huse va ajuta: - sa protejati carcasa telefonului (pentru ecran trebuie sa cumparati o folie); - sa evitati situatiile neplacute: deteriorare, spargere, zgariere telefon; -sa pastrati in conditii de siguranta pe termen lung si fara costuri suplimentare carcasa telefonului. Husa este fabricata din material TPU(Poliuretan Termoplastic), acopera toata suprafata carcasei telefonului mobil(Smartphone), partile curbe, rotunde, oferindu-i acestuia o protectie maxima la contactul cu diferite suprafete dure, dar si protectie la praf si NU se ingalbeneste dupa un anumit timp. Husa are margini rotunjite, bine definite, se integreaza perfect cu suprafata acoperita, confera un confort la atingerea cu degetul, mana, permite accesul foarte usor la butoanele aparatului. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei Huse, comparativ cu altele, este acela ca pastreaza aspectul original si nealterat al caracteristicilor telefonului: design, culoare, butoane. Caracteristici / Proprietati Husa (Tehnologie Unica, Brevetata) - Materialul TPU oferta transparenta maxima si previne ingalbenirea; - Materialul TPU este flexibil si moale, va permite foarte usor scoaterea si punerea telefonului; - In cazul unui impact cu diferite suprafete va prelua socul si nu il va transmite mai departe terminalului; - Prin ad?ugarea de micro-puncte mici în interiorul husei, o inovatie de mare succes, s-a reusit eliminarea depunderilor de murd?rie ?i a eventualelor depuneri de particule de praf, dar si a apei. Husa, datorita principalului material din care este fabricata (TPU: poliuretan termoplastic -inglobeaza cele mai avansate tehnologii, cele mai rezistente materiale) nu afecteaza functionarea terminalului: Calitate receptie semnal 10, pe o scala de la 1-10; Accesibilitate si Manipulare Butoane 10, pe o scala de la 1-10.
Huse Telefoane Mmd Husa este fabricata si patentata de cel mai mare producator de huse si accesorii premium din Coreea. Husa este transparenta, compatibila doar cu modelul de Telefon Huawei serie P8. Dupa ce ati investit in achizitionarea unui superb Telefon Huawei P8 este normal sa-l pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca nou mult timp. Cu toate acestea sansele de a-l deteriora, sparge, zgaria sunt destul de mari. Statistic, din cauza acestor evenimente nedorite, prejudiciul este de zece ori mai frecvent decat furtul sau pierderea unui dispozitiv, iar reparatia telefonului devine foarte costisitoare uneori depasind costurile de achizitie ale terminalului. Achizitia unei Huse va ajuta: - sa protejati carcasa telefonului (pentru ecran trebuie sa cumparati o folie); - sa evitati situatiile neplacute: deteriorare, spargere, zgariere telefon; -sa pastrati in conditii de siguranta pe termen lung si fara costuri suplimentare carcasa telefonului. Husa este fabricata din material TPU(Poliuretan Termoplastic), acopera toata suprafata carcasei telefonului mobil(Smartphone), partile curbe, rotunde, oferindu-i acestuia o protectie maxima la contactul cu diferite suprafete dure, dar si protectie la praf si NU se ingalbeneste dupa un anumit timp. Husa are margini rotunjite, bine definite, se integreaza perfect cu suprafata acoperita, confera un confort la atingerea cu degetul, mana, permite accesul foarte usor la butoanele aparatului. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei Huse, comparativ cu altele, este acela ca pastreaza aspectul original si nealterat al caracteristicilor telefonului: design, culoare, butoane. Caracteristici / Proprietati Husa (Tehnologie Unica, Brevetata) - Materialul TPU oferta transparenta maxima si previne ingalbenirea; - Materialul TPU este flexibil si moale, va permite foarte usor scoaterea si punerea telefonului; - In cazul unui impact cu diferite suprafete va prelua socul si nu il va transmite mai departe terminalului; - Prin ad?ugarea de micro-puncte mici în interiorul husei, o inovatie de mare succes, s-a reusit eliminarea depunderilor de murd?rie ?i a eventualelor depuneri de particule de praf, dar si a apei. Husa, datorita principalului material din care este fabricata (TPU: poliuretan termoplastic -inglobeaza cele mai avansate tehnologii, cele mai rezistente materiale) nu afecteaza functionarea terminalului: Calitate receptie semnal 10, pe o scala de la 1-10; Accesibilitate si Manipulare Butoane 10, pe o scala de la 1-10.
Huse Telefoane Mmd Husa este fabricata si patentata de cel mai mare producator de huse si accesorii premium din Coreea. Husa este transparenta, compatibila doar cu modelul de Telefon Huawei serie P8 Lite. Dupa ce ati investit in achizitionarea unui superb Telefon Huawei P8 Lite este normal sa-l pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca nou mult timp. Cu toate acestea sansele de a-l deteriora, sparge, zgaria sunt destul de mari. Statistic, din cauza acestor evenimente nedorite, prejudiciul este de zece ori mai frecvent decat furtul sau pierderea unui dispozitiv, iar reparatia telefonului devine foarte costisitoare uneori depasind costurile de achizitie ale terminalului. Achizitia unei Huse va ajuta: - sa protejati carcasa telefonului (pentru ecran trebuie sa cumparati o folie); - sa evitati situatiile neplacute: deteriorare, spargere, zgariere telefon; -sa pastrati in conditii de siguranta pe termen lung si fara costuri suplimentare carcasa telefonului. Husa este fabricata din material TPU(Poliuretan Termoplastic), acopera toata suprafata carcasei telefonului mobil(Smartphone), partile curbe, rotunde, oferindu-i acestuia o protectie maxima la contactul cu diferite suprafete dure, dar si protectie la praf si NU se ingalbeneste dupa un anumit timp. Husa are margini rotunjite, bine definite, se integreaza perfect cu suprafata acoperita, confera un confort la atingerea cu degetul, mana, permite accesul foarte usor la butoanele aparatului. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei Huse, comparativ cu altele, este acela ca pastreaza aspectul original si nealterat al caracteristicilor telefonului: design, culoare, butoane. Caracteristici / Proprietati Husa (Tehnologie Unica, Brevetata) - Materialul TPU oferta transparenta maxima si previne ingalbenirea; - Materialul TPU este flexibil si moale, va permite foarte usor scoaterea si punerea telefonului; - In cazul unui impact cu diferite suprafete va prelua socul si nu il va transmite mai departe terminalului; - Prin ad?ugarea de micro-puncte mici în interiorul husei, o inovatie de mare succes, s-a reusit eliminarea depunderilor de murd?rie ?i a eventualelor depuneri de particule de praf, dar si a apei. Husa, datorita principalului material din care este fabricata (TPU: poliuretan termoplastic -inglobeaza cele mai avansate tehnologii, cele mai rezistente materiale) nu afecteaza functionarea terminalului: Calitate receptie semnal 10, pe o scala de la 1-10; Accesibilitate si Manipulare Butoane 10, pe o scala de la 1-10.
Huse Telefoane Mmd Husa este fabricata si patentata de cel mai mare producator de huse si accesorii premium din Coreea. Husa este transparenta, compatibila doar cu modelul de Telefon Samsung serie Galaxy A3. Dupa ce ati investit in achizitionarea unui superb Telefon Samsung Galaxy A3 este normal sa-l pastrati in conditii de siguranta si sa arate ca nou mult timp. Cu toate acestea sansele de a-l deteriora, sparge, zgaria sunt destul de mari. Statistic, din cauza acestor evenimente nedorite, prejudiciul este de zece ori mai frecvent decat furtul sau pierderea unui dispozitiv, iar reparatia telefonului devine foarte costisitoare uneori depasind costurile de achizitie ale terminalului. Achizitia unei Huse va ajuta: - sa protejati carcasa telefonului (pentru ecran trebuie sa cumparati o folie); - sa evitati situatiile neplacute: deteriorare, spargere, zgariere telefon; -sa pastrati in conditii de siguranta pe termen lung si fara costuri suplimentare carcasa telefonului. Husa este fabricata din material TPU(Poliuretan Termoplastic), acopera toata suprafata carcasei telefonului mobil(Smartphone), partile curbe, rotunde, oferindu-i acestuia o protectie maxima la contactul cu diferite suprafete dure, dar si protectie la praf si NU se ingalbeneste dupa un anumit timp. Husa are margini rotunjite, bine definite, se integreaza perfect cu suprafata acoperita, confera un confort la atingerea cu degetul, mana, permite accesul foarte usor la butoanele aparatului. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei Huse, comparativ cu altele, este acela ca pastreaza aspectul original si nealterat al caracteristicilor telefonului: design, culoare, butoane. Caracteristici / Proprietati Husa (Tehnologie Unica, Brevetata) - Materialul TPU oferta transparenta maxima si previne ingalbenirea; - Materialul TPU este flexibil si moale, va permite foarte usor scoaterea si punerea telefonului; - In cazul unui impact cu diferite suprafete va prelua socul si nu il va transmite mai departe terminalului; - Prin ad?ugarea de micro-puncte mici în interiorul husei, o inovatie de mare succes, s-a reusit eliminarea depunderilor de murd?rie ?i a eventualelor depuneri de particule de praf, dar si a apei. Husa, datorita principalului material din care este fabricata (TPU: poliuretan termoplastic -inglobeaza cele mai avansate tehnologii, cele mai rezistente materiale) nu afecteaza functionarea terminalului: Calitate receptie semnal 10, pe o scala de la 1-10; Accesibilitate si Manipulare Butoane 10, pe o scala de la 1-10.
  • Produse:
  • 1 la 10 din 553

Ultimele stiri