Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Banda Adeziva Search Results | Garajul pretului convenabil
Esti aici: Home » Banda Adeziva

Rezultate pentru 'Banda Adeziva'

  • Produse:
  • 1 la 10 din 902
Redefineste cautarea
Categoria Interval de pret
Papetarie Si Birotica accesorii Pentru Birou benzi Adezive Pentru Birou Scotch brite Banda adeziva cu dispenser FLOARE 19mm x 7.5m SCOTCH Magic   Dispenser banda adeziva Scotch 19mm vaza cu floare. Niciodata nu a fost atat de simplu sa folosesti banda adeziva. Personalizeaza-ti biroul cu acest minunat dispenser pentru banda adeziva 19mm. Poate fi un cadou minunat pentru colegele de birou. Setul include o rola banda adeziva Scotch Magic™19mm x 7.5m cadou.
Papetarie Si Birotica ambalare Si Marcare banda Dublu Adeziva Vibac Banda dublu adeziva are aplicatii generale de utilizare atat la interior cat si la exterior.Adezivul este acrylic modificat pe baza de solvent permanent pe ambele parti iar banda este rezistenta la forfecare UV temperature ridicate solvent si umiditate. Prin tipul de adeziv si de support banda dublu adeziva poate fi utilizata la lipiri permanente sau nepermanente acestea avand calitatea de removabilitate. Culoare: Alb Latime rola: 19mm Lungime rola: 50m Grosime rola: 140 microni Adeziv: Solvent
Accesorii Pt Decorat Folia Paper Banda adeziva decorativa Flower Dance Banda adeziva decorativa set de 4 role asortate, latimi diferite: 3 bucati*15mm*10m si 1 bucata*5mm * 10m. Banda este facuta din hartie de orez, este adeziva, usor de rupt chiar si cu mana si se poate repozitiona de cateva ori.
Accesorii Pt Decorat Folia Paper Banda adeziva decorativa Love Banda adeziva decorativa set de 4 role asortate, latimi diferite: 3 bucati*15mm*10m si 1 bucata*5mm * 10m. Banda este facuta din hartie de orez, este adeziva, usor de rupt chiar si cu mana si se poate repozitiona de cateva ori.
Accesorii Pt Decorat Folia Paper Banda adeziva decorativa Christmas Banda adeziva decorativa set de 4 role asortate, latimi diferite: 3 bucati*15mm*10m si 1 bucata*5mm * 10m. Banda este facuta din hartie de orez, este adeziva, usor de rupt chiar si cu mana si se poate repozitiona de cateva ori.
Accesorii Pt Decorat Folia Paper Banda adeziva decorativa Owls Banda adeziva decorativa set de 4 role asortate, latimi diferite: 3 bucati*15mm*10m si 1 bucata*5mm * 10m. Banda este facuta din hartie de orez, este adeziva, usor de rupt chiar si cu mana si se poate repozitiona de cateva ori.
Accesorii Pt Decorat Folia Paper Banda adeziva decorativa Floral Banda adeziva decorativa set de 4 role asortate, latimi diferite: 3 bucati*15mm*10m si 1 bucata*5mm * 10m. Banda este facuta din hartie de orez, este adeziva, usor de rupt chiar si cu mana si se poate repozitiona de cateva ori.
Papetarie Si Birotica ambalare Si Marcare banda Adeziva Pentru Ambalare Syrom Tipul benzii adezive: pentru ambalare Dimensiuni: 50mm x 200m Culoare: maro Adeziv: cauciuc natural Grosime: 45 microni Alte detalii: fabricata din folie BOPP lipeste atat suprafete avand temperaturi ridicate cat si suprafete cu temperaturi joase se recomanda folosirea benzii adezive impreuna cu dispenserul special Info: folosind banda adeziva Bonus Tape poti ajunge sa castigi pana la 3 minute/rola folosita Bonus Tape te ajuta sa economisesti si spatiu; 3 role de benzi adezive 48mm x 66m = 1 rola de banda adeziva Bonus Tape
Papetarie Si Birotica ambalare Si Marcare banda Adeziva Pentru Ambalare Syrom Tipul benzii adezive: pentru ambalare Dimensiuni: 50mm x 200m Culoare: alb Adeziv: cauciuc natural Grosime: 45 microni Alte detalii: fabricata din folie BOPP lipeste atat suprafete avand temperaturi ridicate cat si suprafete cu temperaturi joase se recomanda folosirea benzii adezive impreuna cu dispenserul special Info: folosind banda adeziva Bonus Tape poti ajunge sa castigi pana la 3 minute/rola folosita Bonus Tape te ajuta sa economisesti si spatiu; 3 role de benzi adezive 48mm x 66m = 1 rola de banda adeziva Bonus Tape
Papetarie Si Birotica ambalare Si Marcare banda Adeziva Pentru Ambalare Syrom Tipul benzii adezive: pentru ambalare Dimensiuni: 50mm x 200m Culoare: transparent Adeziv: hot melt Grosime: 40 microni Alte detalii: fabricata din folie BOPP sensibila la schimbarile de temperatura si umiditate se recomanda folosirea benzii adezive impreuna cu dispenserul special Info: folosind banda adeziva Bonus Tape poti ajunge sa castigi pana la 3 minute/rola folosita Bonus Tape te ajuta sa economisesti si spatiu; 3 role de benzi adezive 48mm x 66m = 1 rola de banda adeziva Bonus Tape
  • Produse:
  • 1 la 10 din 902

Ultimele stiri