Esti aici: Home » Clearomizor

Rezultate pentru 'Clearomizor'

  • Produse:
  • 1 la 4 din 4
Redefineste cautarea
Categoria Interval de pret
Tigari Electronice Login Promotion Setul eGo Evod 1100 mAh contine : 1 Baterie eGo de 1100 mAh. 1 Clearomizor EVOD BCC.1 Incarcator USB.10ml Lichid GRATUIT. Caracteristici baterie eGo 1100 mAh : Bateria este fabricata dintr-un otel de calitate superioara si dispune de un comutator on/off din otel . Functie ON/OFF ( bateria se poate opri,porni apasand butonul de 5 ori in interval de 2 secunde). Functie avansata de siguranta ce previne arderea bateriei. Autonomie : 12-72 ore . In functie de intensitatea folosirii, de modul in care se foloseste bateria , autonomia difera de la o persoana la alta. Timp de incarcare 3 - 4 ore . Caracteristici Clearomizor Kanger EVOD BCC : Capacitate : 1,6 ml. Servisabil:rezistenta se poate schimba si se afla la baza clearomizorului. Rezistent la socuri . Elimina aparitia gustului de ars datorita constructiei,rezistenta se afla sub lichid alimentanduse mult mai bine.
Tigari Electronice Login Promotion Setul Kanger Evod 1100 mAh contine :1 Baterie EVOD de 1100 mAh.1 Clearomizor EVOD BCC.1 Incarcator USB.10ml Lichid GRATUIT. Caracteristici baterie EVOD 1100 mAh : Datorita folosirii accumulatorului litiu- polimer Desay de calite A+, bateria dispune de o durata de viata superiora. Constructie din otel de calitate superioara,comutator on/off din otel . Indicator al nivelului de incarcare ( Ledul isi modifica culoarea in functie de gradul de incarcare al bateriei: VERDE - GALBEN - ROSU ).Functie ON/OFF ( bateria se poate oprii,pornii apasand butonul de 5 ori in interval de 2 secunde ). Functie avansata de siguranta ce previne arderea bateriei. Autonomie : 12-72 ore . In functie de intensitatea folosirii, de modul in care se foloseste bateria , autonomia difera de la o persoana la alta. Timp de incarcare 3 - 4 ore . Caracteristici Clearomizor Kanger EVOD BCC : Capacitate : 1,6 ml. Servisabil , rezistenta se afla la baza clearomizorului si se poate schimba. Rezistent la socuri.Elimina aparitia gustului de ars datorita constructiei,rezistenta se afla sub lichid alimentanduse mult mai bine.
Tigari Electronice Camera spionaj ro eGo-T CE5 1100 mAh uno kit. Pachetul contine: 1 buc baterie eGo-T 1100 mAh; 1 buc clearomizor CE5 Vision cu rezistenta schimbabila; 1 buc cablu incarcare usb; 1 buc adaptor priza. Culori disponibile: negru mat (cauciucat), silver (argintiu), Rosu si Elegant (neagra cu dungi albe) Despre clearomizorul CE5 Vision: - capacitate 1.6 ml, scala gradata si rezistenta schimbabila (pe filet) - lucreaza perfect la o tensiune de 3.7V-4.2 V. - rezistenta: 2.2 ohmi.
Tigari Electronice Www mixstore ro Tigara electronica Ego CE6, mult mai simpla, mai eficienta, mai practica. Pachetul contine: 1 acumulatori de 1100 mAh 1 clearomizor EGo CE6 Incarcator USB rapid Greutate 150 grame. Instructiuni de utilizare. Descriere produs: Necesita intretinere, fiind indicata stergerea cat mai frecventa a conectorilor acumulatorului de eventualul lichid rezidual, care in timp poate duce la oxidarea acestora si la functionarea defectuoasa a dispozitivului (tigarii electronice). Datorita noului sistem cu rezervor ce poate inmagazina pana la 2,8 ml de e-lichid, permite o autonomie uriasa a lichidului, a bateriei si controlul lichidului cu acuratete. Atomizatorul CE6 este un vaporizator desavarsit cu o capacitate de vaporizare uriasa, cantitatea de abur degajata fiind una extrem de apreciata in randul fumatorilor de tigara electronica. Datorita sistemului cu rezervor, prima data folosit la modelul EGo CE6, este poate cel mai prietenos model de tigara electronica deoarece operatiunea de umplere a cartusului este una foarte simpla si la intervale mari de timp. Garantie 12 luni!
  • Produse:
  • 1 la 4 din 4

Ultimele stiri